Contact Us

Aktualitások

Egyesületi hírek

napijegy

Napijegyet a halőrnél lehet váltani!

Felnőtt napi jegy

4000 Ft

Sport napi jegy

2500 Ft

Ifjúsági napi jegy

2000 Ft

A horgászat megkezdése előtt a horgászházon kifüggesztett jelenléti ívre fel kell iratkozni, az ÁLLAMI HORGÁSZJEGY-et a halőrnek le kell adni. A horgászat befejeztével ki kell iratkozni, és az ÁLLAMI HORGÁSZJEGY-et átvenni. 

A horgászat megkezdése előtt a horgászházon kifüggesztett Bejelentkező lapra fel kell iratkozni, a horgászat befejeztével ki kell iratkozni.
Kérjük a tagságot, hogy a Bejelentkező lapra nevüket NYOMTATOTT NAGYBETŰVEL írják.

Felnőtt napijegy:

A napijegy tulajdonosa jogosult a bánki tavon a hátoldalon feltüntetett feltételek mellett 2 horgászbottal horgászni. A napijegy érvényességi ideje: a kiállítás napjára a reggeli villanyoltástól az esti villanygyújtásig tart.

Fogható mennyiség: Naponta 2db méretkorlátozás alá esõ hal fogható, egyéb halból 5kg. A 2db méretkorlátozás alá eső hal megfogása után csak úszós készséggel lehet egyéb halra horgászni a tavon! A megfogott pontyot vagy nemes halat a megfogást követően azonnal be kell írni a fogási naplóba. Az egyéb halakat a horgászat befejeztével kell beírni, amit a napijegyre is fel kell vezetni.

Horgászat:
Horgászni csak a stégről lehet, az 1-es stégtől a 31-es stégig. A többi stégen a napijegyes horgászoknak a horgászat tilos. Ezen a kijelölt területen belül plusz 4 db vendégstég áll rendelkezésükre.

Felnőtt sport napijegy:

A napijegy tulajdonosa jogosult a bánki tavon a hátoldalon feltüntetett feltételek mellett 1 horgászbottal horgászni. A napijegy érvényességi ideje: a kiállítás napjára a reggeli villanyoltástól az esti villanygyújtásig tart.

A sport napijegy tulajdonosa a kifogott halat nem viheti el. A kifogott halat kíméletes módon azonnal köteles a vízbe visszahelyezni!

Horgászat:
Horgászni csak a stégrõl lehet, az 1-es stégtõl a 31-es stégig. A többi stégen a napijegyes horgászoknak a horgászat tilos. Ezen a kijelölt területen belül plusz 4db vendégstég áll rendelkezésükre.

Ifjúsági napijegy:

A napijegy tulajdonosa jogosult a bánki tavon a hátoldalon feltüntetett feltételek mellett 1 horgászbottal horgászni. A napijegy érvényességi ideje: a kiállítás napjára a reggeli villanyoltástól az esti villanygyújtásig tart.

Fogható mennyiség: Naponta 1db méretkorlátozás alá esõ hal fogható, egyéb halból 3kg. Az 1db méretkorlátozás alá esõ hal megfogása után csak úszós készséggel lehet egyélb halra horgászni a tavon! A méretkorlátozás alá esõ halat a megfogást követõen azonnal be kell írni a fogási naplóba, amit a horgászat befejeztével a napijegyre is fel kell vezetni.

Horgászat:
Horgászni csak a stégrõl lehet, az 1-es stégtõl a 31-es stégig. A többi stégen a napijegyes horgászoknak a horgászat tilos. Ezen a kijelölt területen belül plusz 4 db vendégstég áll rendelkezésükre.

Tilalmi idők:

Harcsa: május 2-június 15.
Csuka: február 15-március 31.
Balin, Süllő: március 1-április 30.
Ponty: őszi telepítés után az év végéig

Méretkorlátozások:

Ponty, Süllő 30cm.
Balin 40cm.
Csuka 50cm.
Harcsa 50cm.

ONLINE NAPIJEGY VÁSÁRLÁS